Hyvinvointipalvelu Heidi Ruoho

Suorittamisesta ja väsymyksestä kohti parempaa jaksamista ja elämästä nauttimista.

Hyvinvointipalvelut Kangasalla ja hyvinvointivalmennusta verkossa.

Ilmainen pdf-opas:

Mistä hyvinvointi koostuu ja miten voit vaikuttaa siihen?

Tämä ilmainen opas kannustaa sinua pohtimaan omaan hyvinvointiisi liittyviä tekijöitä ja saat vinkkejä miten voit pienillä teoilla huomioida hyvinvointisi arjessa.

"Tämä kattava opas auttoi minua pohtimaan etenkin omaan jaksamiseeni liittyviä tekijöitä ja sain siitä voimaa lähteä muuttamaan omaa arkeani pieni teko kerrallaan."

"Hyvän oppaan olet kirjoittanut, kiitos! Tässä oli tiiviissä, mutta selkeässä muodossa käsitelty isoa kokonaisuutta, josta sai hyvin poimittua omaan arkeen sopivia palasia."

Mitä opas sisältää:

Opas sisältää hyvinvoinnin osatekijöiden tarkastelua helposti ymmärrettävällä ja selkeällä tavalla. Oppaassa käsitellään Lepoa, liikuntaa, ravitsemusta ja henkistä hyvinvointia. Saat vinkkejä ja kysymyksiä, joiden avulla voit tarkastella oman arkesi hyvinvointitekijöitä.


Tästä ilmaisesta pdf-oppaasta saat:

  • Tietoa hyvinvointiin vaikuttavista osatekijöistä.
  • Selkeän ja laajan kokonaiskatsauksen hyvinvoinnista.
  • Kannustusta siihen, että pienikin päivittäinen teko riittää.
  • Vinkkejä ja kysymyksiä, joiden avulla voit tarkastella oman arkesi hyvinvointitekijöitä.
  • Hyödyllisiä linkkejä oppaan lopussa jos haluat perehtyä aiheeseen lisää.


KUKA ON KIRJOITTANUT TÄMÄN OPPAAN?

"Olen Heidi Ruoho, hyvinvointiyrittäjä ja kolmen lapsen äiti.


Olen kokenut totaalisen loppuunpalamisen keväällä 2017 ja osittain siksi kirjoitin sinulle tämän oppaan. Toivon, että tämä opas auttaa sinua pohtimaan ja muuttamaan oman arkesi suuntaa kohti parempaa hyvinvointia ja jaksamista.


Tunnollisena suorittajatyyppinä paahdoin sokeasti ruuhkavuosia, yrittäjyyttä ja opintoja samaan aikaan, vaikka olin aivan loppu. Kun olin erityisen väsynyt niin lisäsin vain vauhtia ja kehitin itselleni lisää hommia pitääkseni itseni kiireisenä, että väsymystä ei täytyisi käsitellä tai kohdata.


Olen loppuunpalamisesta asti opetellut paljon itsemyötätuntoa, armollisuutta ja lempeyttä itseä kohtaan, mutta myös hankalien asioiden kohtaamista ja käsittelyä. Opetellut tuntemaan itseni.


Nykyään elän oman näköistä ja merkityksellistä elämää maaseudun rauhassa, josta ammennan hyvinvointia arkeeni päivittäin."

TILAA ILMAINEN PDF-OPAS:

Mistä hyvinvointi koostuu ja miten voit vaikuttaa siihen?

Syötä tietosi alle ja saat ILMAISEN PDF:n sähköpostiisi.

Sähköpostisi on 100% turvassa.

Tilaamalla oppaan hyväksyt, että liitän sinut osaksi maksutonta Hyvinvointiyhteisöä eli postituslistaa ja saat minulta jatkossa satunnaisia hyvinvointiposteja sähköpostiisi.

Voit poistua listalta koska tahansa.