Hyvinvointipalvelu Heidi Ruoho

Maksuton pdf-opas:

Vähemmän suorittamista

Enemmän elämästä nauttimista

Tämä maksuton opas on suunniteltu etenkin väsymyksen ja kiireen kanssa kamppaileville, jotka haluavat löytää arjesta aikaa itselle ja elämästä nauttimiseen.

Mitä tämä opas sisältää:

Opas on suunniteltu herättelemään irti suorittamisen kehästä, jotta voisit löytää elämääsi lisää energiaa, merkityksellisyyttä, sekä aikaa itsestä huolehtimiseen ja elämästä nauttimiseen.

Oppaan avulla pääset pohtimaan vastauksia esittämiini kysymyksiin, jotka johdattelevat sinua pohtimaan oman arkesi tilannetta, jotta voit lähteä kohti uudenlaista arkea.


Tästä ilmaisesta pdf-oppaasta saat:

  • Uutta suuntaa kuormittavaan arkeesi
  • Kysymyksiä, joiden avulla voit tarkastella, sekä pohtia omaa tilannettasi
  • Hyödyllisiä linkkejä oppaan lopussa jos haluat perehtyä aiheeseen lisää.KUKA ON KIRJOITTANUT TÄMÄN OPPAAN?

"Olen Heidi Ruoho, hyvinvointiyrittäjä ja kolmen lapsen äiti.


Olen kokenut totaalisen loppuunpalamisen keväällä 2017 ja osittain siksi kirjoitin sinulle tämän oppaan. Toivon, että tämä opas auttaa sinua pohtimaan ja muuttamaan oman arkesi suuntaa kohti parempaa hyvinvointia ja jaksamista.


Tunnollisena suorittajatyyppinä paahdoin sokeasti ruuhkavuosia, yrittäjyyttä ja opintoja samaan aikaan, vaikka olin aivan loppu. Kun olin erityisen väsynyt niin lisäsin vain vauhtia ja kehitin itselleni lisää hommia pitääkseni itseni kiireisenä, että väsymystä ei täytyisi käsitellä tai kohdata.


Olen loppuunpalamisesta asti opetellut paljon itsemyötätuntoa, armollisuutta ja lempeyttä itseä kohtaan, mutta myös hankalien asioiden kohtaamista ja käsittelyä. Opetellut tuntemaan itseni.


Nykyään elän oman näköistä ja merkityksellistä elämää maaseudun rauhassa, josta ammennan hyvinvointia arkeeni päivittäin."

TILAA ILMAINEN PDF-OPAS:

Vähemmän suorittamista

enemmän elämästä nauttimista

Syötä tietosi alle ja pääset lataamaan oppaan. Saat sen myös sähköpostiisi.

Sähköpostisi on 100% turvassa.

Tilaamalla oppaan hyväksyt, että liitän sinut postituslistalle ja saat minulta jatkossa hyvinvointipostia sähköpostiisi.

Voit poistua listalta koska tahansa.